Pelvic Heart Immersion: Integrating Sex, Heart & Spirit
Nov
19
to Nov 23

Pelvic Heart Immersion: Integrating Sex, Heart & Spirit

Pelvic Heart Immersion:
Integrating Sex, Heart and Spirit

Opnieuw in je lichaam komen, je zintuigen wakker maken, in het heden blijven en voelen. Liefde, passie, spiritualiteit en seksualiteit als kernthema’s van de menszijn komen uitvoerig aan bod in de Pelvic Heart Immersion ( PHI, bekken-hart intensive).

PHI vergroot ons bewustzijn op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Het geeft jou krachtige tools om jezelf als een totale wezen te harmoniseren. Door de middel van diepte lichaamswerk, tantrisch energiewerk, ademwerk, psychodrama, het transformeren van systemische trauma's en belemmerende familiepatronen word je uitgenodigd om deze thema’s te onderzoeken.

Liefde en passie

Voor een kind is het belangrijk om te zien dat zijn of haar moeder en vader liefde en passie voelen voor elkaar. Het raakt een diep niveau van eigenwaarde en zelfliefde. Als er spanningen zijn tussen de ouders kun je dat als kind overnemen. Het is belangrijk om als kind een voorbeeld te hebben van stromende liefde tussen zijn of haar ouders. Het kind ontvangt daarmee een toestemming zelf de (eigen) liefde waard te zijn.

Rolmodel

Heeft het kind dit gemist, dan kan de balans tussen liefde toelaten en ontvangen verstoord raken. Wanneer de stroom van ontvangen geblokkeerd is, kan dat zich weerspiegelen in onze volwassen (seksuele) relaties. Er is geen rolmodel voor het ontvangen, dus we gaan relaties invullen met geven. Wanneer ouders niet ondersteunend zijn voor onze seksualiteit, kan dat problemen opleveren bij het uitvinden en integreren hiervan.

Verbinding

Tijdens de workshop onderzoeken wij diepe processen bij het verenigen van seksualiteit en liefde. Een stromende verbinding tussen je bekken en je hart is daarbij essentieel. Ben je in je bekken niet bereikbaar, dan ervaar je liefde vooral vanuit je hart. Het kan ertoe leiden dat je vooral gemakkelijk geeft en dat je je minder bewust bent van je grenzen. Je verlies gemakkelijk jezelf in relaties met anderen.

Intimiteit

Wanneer je energie vooral stroomt vanuit je bekken, maar je hart zichzelf aan het beschermen is vanwege de herinneringen aan oude pijn, kun je mogelijk seksueel jezelf uitdrukken, maar is de intieme verdieping vanuit je hart minder aanwezig. Je kunt dan meer vlakheid ervaren op emotioneel gebied en je mist intimiteit in je relaties.

Helen van je Innerlijke Huwelijk

Je zal begeleid worden in het harmonieus verbinden van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke delen en in het ontdekken van hoe je liefdesstroom voor jezelf en voor de anderen kan verdiepen en vergroten, via de verbinding van je bekken met je hart. Deze innerlijke integratie geeft een constante sensuele dimensie aan je liefde. Hierdoor kun je in de liefdevolle verbinding met de anderen zijn, zonder jezelf daarin te verliezen.

Helen van je bloedlijn

Door jezelf te openen voor spirituele energie die vanuit het verleden, vanuit je ouders en je voorouders stroomt, zal je ervaren hoe je Sex, Hart en Spirit tot een heelheid komen, door de ondersteuning van de ervaringen, verlangens en zegeningen van je familie. Het zal je mogelijkheid geven om je seksualiteit te ervaren als een Geschenk van een vitale, grotere stroom van een levenskracht die het verleden, het heden en de toekomst van je bloedlijn verenigt in een helende beweging.

Wat kun je verwachten?
- intensieve vijfdaagse in veilige setting
- besloten groep van maximaal twaalf deelnemers met drie zeer ervaren begeleiders
- deelnemers van alle seksuele oriëntaties en expressies zijn welkom
- diepgaande individuele en groepsprocessen met potentie tot transformatie
- ademwerk, lichaamswerk, gezinsdynamiek, patronen in generaties
- je veiligheid en je grenzen bewaken we met ons lijf en leven
- bij sommige processen werken wij met gedeeltelijke naaktheid. Je bepaalt altijd zelf hoeveel of hoe weinig kleding je draagt.
- als gewenst: intiem lichaamswerk (pelvic heart release) om spanningen en blokkades in het bekkengebied te releasen en te integreren
- De Immersion wordt gegeven in het Nederlands of in het Engels naar behoefte.

Wat zeggen de anderen over de Pelvic Heart Immersion?
-Wauw wat een reis! Het heeft mij zo veel gebracht. Ik tril nog na van alles wat er in mij gebeurd is. Het bevroren stuk wat ontdooid is en de energie die vrijkwam. Ik voel het nog… De kracht in mij is overweldigend. Ik mag helemaal mijzelf zijn, en ik mag hiervan genieten, zoals ik het nog nooit heb kunnen ervaren. Dhr. H.P., 52 jr.
-Ik voel een grote verschuiving in mijzelf na de workshop. Ik voel mijn centrum, mijn kern als mijn eigen waarheid. Ik ervaar meer plezier in mijn lijf, en voel meer veiligheid en vrijheid om mijzelf uit te drukken in mijn relatie. Ik trek me minder aan wat de anderen van mij vinden en kan beter zakken in een ontspanning. Mw. M.S., 41 jr.

Het team

Facilitator: Tanya Rozenthal
Assistentie: Magdalena Lisovsky en Roberto Santi

Tanya:
Tanya is een embodiment alchemiste, somatisch seksuologe, intimiteitscoach, shamanic ritualist, trauma-geïnformeerd lichaamsgericht therapeut, Kundalini yogic healer, kruidenvrouw en muzikant.
Haar achtergrond is ontwikkelingspsychologie, musicologie, letterkunde en hulpverlening.
Als therapeute heeft zij 15 jaar werkervaring in reguliere vrouwenhulpverlening. Sexological Bodywork, traumawerk, yogic healing, seksuele sjamanisme, vrouwenwerk en Pelvic Heart Integration (zoals onderwezen door Deborah Taj Anapol) zijn haar werkgebieden.
In haar werk brengt Tanya kunst en wetenschap, diepte en wijsheid, humor en oeroude rituelen van het transpersoonlijke bij elkaar tot unieke expressie en rijkdom van Full Spectrum Human Being.
Tanya faciliteert embodiment retraites, tribal werk en sacred sexuality workshops in Nederland en in het buitenland en begeleidt cliënten in haar praktijk in Amsterdam. www.itsaboutlove.nl

All inclusive
De all-inclusive programma van deze volledig verzorgde, intensieve en diep transformerende vijfdaagse:

-Support vóór en na de Immersion. Persoonlijke kennismakingsgesprek-intake via skype, ter voorbereiding voor de Immersion en individuele sessie voor de integratie erna.
- vroege ochtend programma
- alle workshops
- overnachtingen op basis van twee- of vierpersoonskamer, naar keuze (zoland deze optie is beschikbaar)
-biologisch vegetarisch catering
-buitenactiviteiten
- Het verblijf in de natuuromgeving met veel wandelmogelijkheden
- veel privacy: tijdens de Immersion heb je de ruimte om te integreren of uitrusten.

Er zijn minimaal twee avondprogramma’s: met muziek, massage en Sacred Fire ritueel buiten.

Prijs:
-Very Early Bird Korting: 595,- euro voor de eerste 3 deelnemers
-Dubble Bird: 1190,- euro per koppel

-Verblijf op basis van vierpersoons dormitory: 690,- euro (4 plekken)
- Verblijf op basis van tweepersoonskamer: 740,- euro

Betaling: www.paypal.com rozenthal63@zonnet.nl
tnv T. Rozenthal of anders met de banktransfer.

P.S. Wil je heel graag deelnemen aan dit Immersion, maar heb je niet genoeg financiële ruimte? Stuur een motivatiebrief aan Tanya en raadpleeg haar over de mogelijkheden om op een andere manier een deel van het bijdrage te kunnen leveren. Er is een plek ter beschikking gesteld die is deels gesubsidieerd.
Waar?
Privé locatie in de natuur, Gelderland
Wanneer?
De PHI Immersion begint op dinsdag 19 november 2019 om 18:00 en eindigt op zaterdag 23 november 2019 om 17:00.

Meer informatie?
Ben je enthousiast geworden en voel je dat dit voor jou is, of wil je hier meer over weten?
Stuur een mail aan Tanya Rozenthal via trozenthal@gmail.com.
Let op: pas na haar bevestiging weet je zeker of je kunt rekenen op een plaats.
NB. Vanwege de aard van een diep proceswerk hebben we plek voor maximaal 12 deelnemers.

Lees meer over Pelvic Heart Integration op http://www.itsaboutlove.nl

View Event →

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"
Jul
5
4:00 PM16:00

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

Losse bijeenkomsten.

 • Vrijdag 21 juni 16.00 - 18.30

 • Vrijdag 5 juli 16.00 - 18.30

We besteden vaak veel tijd en moeite om ons bewustzijn te verhogen. We mediteren, beoefenen tai chi, en doen yoga om ons lichaam en geest te voeden. 

 Maar alle aandacht en oefeningen in de wereld helpen ons liefdesgeluk niet als we er niet voor kiezen om deze groei van bewustzijn in onze relaties te integreren.

Buiten de yogamat kunnen we gemakkelijk verdwalen in oude patronen, argumenten, emoties, die het ons en onze partners moeilijk maken. Wij doen dit opnieuw en opnieuw - zelfs met iemand van wie we heel veel houden. Of wij proberen het wiel uitvinden, of doen maar wat als het aankomt op intieme relaties, maar bereiken ondanks alle moeite geen vervulling. 

Waarom gebeurt dit?
Wat als we dezelfde aandacht die we dagelijks richten op onze bewustzijnsontwikkeling, zouden schenken aan onze relatie? 

 

Ben je klaar voor meer voldoening in je liefde, seks en intimiteit?

Betekenisvolle relaties kunnen ons vaak uitdagen. Ze worden een springplank voor groei en zelfkennis. Van goed tot slechter en alles daartussenin, relaties zijn spiegels die ons laten zien wie we zijn, wat we waarderen en hoe we functioneren met de liefde en intimiteit.

Als je er klaar voor bent om nieuwe niveaus van openheid en authenticiteit in je intieme relaties te ontdekken, dit is je kans om dit te ervaren.

Leer jezelf op een geheel nieuwe manier kennen met deze cursus van vier avonden die je niet alleen de inzichten, maar ook meer vreugde, authenticiteit en vertrouwen kan brengen in je intieme relaties.

Tanya Rozenthal, somatisch seksuoloog, intimiteitscoach en embodiment therapeut: “Deze reeks van vier bijeenkomsten is gecreëerd om je te helpen ervaren dat commitment met jezelf, vertrouwen en de bereidheid om aanwezig te zijn, de weg is naar meer ruimte, authenticitet en voldoening in je intieme relaties.”

Wat heb je hieraan?

•       omgaan met innerlijke obstakels voor intimiteit en kwetsbaarheid

•       schaamte en innerlijke oordeel over intimiteit en seksualiteit kunnen loslaten

•       beter in staat zijn om jouw behoeftes te voelen

•       jouw grenzen beter leren aan te geven en beter vragen om wat jij wilt

•       meer plezier en ontspanning ervaren in interacties met de anderen

•       meer veiligheid en vrijheid ontdekken in je vrouwzijn of manzijn 

•       balans van geven en nemen in intieme liefdespatronen herstellen

•       je eigenwaarde erkennen en vergroten

•       leren over de kunst van het verbinden, energetisch seks en de natuurwetten van seksualiteit en intimiteit

Dat is precies waar Conscious Relating je mee naartoe kan nemen.

Of je nu alleen of met een partner komt, dit volledig geklede, dynamische, speelse, ervaringsgerichte experiment zal je opnieuw verbinden met de diepe aanwezigheid, levensplezier en het wonder van echte intimiteit.

Diversiteit en inclusiviteit: Alle leeftijden (vanaf 21 jaar) en alle seksuele voorkeuren en oriëntaties zijn welkom op deze evenement. 

Over Tanya:

Tanya Rozenthal is intimiteitscoach, somatisch seksuoloog, embodiment therapeut,  en sexual healer. Zij heeft brede achtergrond in het academisch muziekonderwijs, culturele studies en ontwikkelingspsychologie. Tanya heeft 15 jaar ervaring in een reguliere vrouwenhulpverlening.

Als bruggenbouwer, met de diepte en humor brengt ze de neurowetenschappen, filosofie, transpersoonlijke psychologie, trauma healing en meerdere oosterse holistische tradities bij elkaar.

Intimiteitscoaching en seks educatie, innerlijke leiderschap, traumawerk, tantra (heilige seksualiteit), sjamanisme en Pelvic Heart-Integration Sexuality Intensives zijn de modaliteiten waarmee Tanya graag mensen ondersteunt, in haar praktijk in Amsterdam of tijdens workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Meer over Tanya  https://www.itsaboutlove.nl/over-tanya


View Event →
"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"
Jun
21
4:00 PM16:00

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

Losse bijeenkomsten.

 • Vrijdag 21 juni 16.00 - 18.30

 • Vrijdag 5 juli 16.00 - 18.30

We besteden vaak veel tijd en moeite om ons bewustzijn te verhogen. We mediteren, beoefenen tai chi, en doen yoga om ons lichaam en geest te voeden. 

 Maar alle aandacht en oefeningen in de wereld helpen ons liefdesgeluk niet als we er niet voor kiezen om deze groei van bewustzijn in onze relaties te integreren.

Buiten de yogamat kunnen we gemakkelijk verdwalen in oude patronen, argumenten, emoties, die het ons en onze partners moeilijk maken. Wij doen dit opnieuw en opnieuw - zelfs met iemand van wie we heel veel houden. Of wij proberen het wiel uitvinden, of doen maar wat als het aankomt op intieme relaties, maar bereiken ondanks alle moeite geen vervulling. 

Waarom gebeurt dit?
Wat als we dezelfde aandacht die we dagelijks richten op onze bewustzijnsontwikkeling, zouden schenken aan onze relatie? 

 

Ben je klaar voor meer voldoening in je liefde, seks en intimiteit?

Betekenisvolle relaties kunnen ons vaak uitdagen. Ze worden een springplank voor groei en zelfkennis. Van goed tot slechter en alles daartussenin, relaties zijn spiegels die ons laten zien wie we zijn, wat we waarderen en hoe we functioneren met de liefde en intimiteit.

Als je er klaar voor bent om nieuwe niveaus van openheid en authenticiteit in je intieme relaties te ontdekken, dit is je kans om dit te ervaren.

Leer jezelf op een geheel nieuwe manier kennen met deze cursus van vier avonden die je niet alleen de inzichten, maar ook meer vreugde, authenticiteit en vertrouwen kan brengen in je intieme relaties.

Tanya Rozenthal, somatisch seksuoloog, intimiteitscoach en embodiment therapeut: “Deze reeks van vier bijeenkomsten is gecreëerd om je te helpen ervaren dat commitment met jezelf, vertrouwen en de bereidheid om aanwezig te zijn, de weg is naar meer ruimte, authenticitet en voldoening in je intieme relaties.”

Wat heb je hieraan?

•       omgaan met innerlijke obstakels voor intimiteit en kwetsbaarheid

•       schaamte en innerlijke oordeel over intimiteit en seksualiteit kunnen loslaten

•       beter in staat zijn om jouw behoeftes te voelen

•       jouw grenzen beter leren aan te geven en beter vragen om wat jij wilt

•       meer plezier en ontspanning ervaren in interacties met de anderen

•       meer veiligheid en vrijheid ontdekken in je vrouwzijn of manzijn 

•       balans van geven en nemen in intieme liefdespatronen herstellen

•       je eigenwaarde erkennen en vergroten

•       leren over de kunst van het verbinden, energetisch seks en de natuurwetten van seksualiteit en intimiteit

Dat is precies waar Conscious Relating je mee naartoe kan nemen.

Of je nu alleen of met een partner komt, dit volledig geklede, dynamische, speelse, ervaringsgerichte experiment zal je opnieuw verbinden met de diepe aanwezigheid, levensplezier en het wonder van echte intimiteit.

Diversiteit en inclusiviteit: Alle leeftijden (vanaf 21 jaar) en alle seksuele voorkeuren en oriëntaties zijn welkom op deze evenement. 

Over Tanya:

Tanya Rozenthal is intimiteitscoach, somatisch seksuoloog, embodiment therapeut,  en sexual healer. Zij heeft brede achtergrond in het academisch muziekonderwijs, culturele studies en ontwikkelingspsychologie. Tanya heeft 15 jaar ervaring in een reguliere vrouwenhulpverlening.

Als bruggenbouwer, met de diepte en humor brengt ze de neurowetenschappen, filosofie, transpersoonlijke psychologie, trauma healing en meerdere oosterse holistische tradities bij elkaar.

Intimiteitscoaching en seks educatie, innerlijke leiderschap, traumawerk, tantra (heilige seksualiteit), sjamanisme en Pelvic Heart-Integration Sexuality Intensives zijn de modaliteiten waarmee Tanya graag mensen ondersteunt, in haar praktijk in Amsterdam of tijdens workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Meer over Tanya  https://www.itsaboutlove.nl/over-tanya


View Event →
"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"
Jun
8
4:00 PM16:00

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

Cursus van 4 bijeenkomsten.

 • Vrijdag 24 mei 16.00 - 18.30

 • Zaterdag 8 juni 16.00 - 18.30

 • Vrijdag 21 juni 16.00 - 18.30

 • Vrijdag 5 juli 16.00 - 18.30

We besteden vaak veel tijd en moeite om ons bewustzijn te verhogen. We mediteren, beoefenen tai chi, en doen yoga om ons lichaam en geest te voeden. 

 Maar alle aandacht en oefeningen in de wereld helpen ons liefdesgeluk niet als we er niet voor kiezen om deze groei van bewustzijn in onze relaties te integreren.

Buiten de yogamat kunnen we gemakkelijk verdwalen in oude patronen, argumenten, emoties, die het ons en onze partners moeilijk maken. Wij doen dit opnieuw en opnieuw - zelfs met iemand van wie we heel veel houden. Of wij proberen het wiel uitvinden, of doen maar wat als het aankomt op intieme relaties, maar bereiken ondanks alle moeite geen vervulling. 

Waarom gebeurt dit?
Wat als we dezelfde aandacht die we dagelijks richten op onze bewustzijnsontwikkeling, zouden schenken aan onze relatie? 

 

Ben je klaar voor meer voldoening in je liefde, seks en intimiteit?

Betekenisvolle relaties kunnen ons vaak uitdagen. Ze worden een springplank voor groei en zelfkennis. Van goed tot slechter en alles daartussenin, relaties zijn spiegels die ons laten zien wie we zijn, wat we waarderen en hoe we functioneren met de liefde en intimiteit.

Als je er klaar voor bent om nieuwe niveaus van openheid en authenticiteit in je intieme relaties te ontdekken, dit is je kans om dit te ervaren.

Leer jezelf op een geheel nieuwe manier kennen met deze cursus van vier avonden die je niet alleen de inzichten, maar ook meer vreugde, authenticiteit en vertrouwen kan brengen in je intieme relaties.

Tanya Rozenthal, somatisch seksuoloog, intimiteitscoach en embodiment therapeut: “Deze reeks van vier bijeenkomsten is gecreëerd om je te helpen ervaren dat commitment met jezelf, vertrouwen en de bereidheid om aanwezig te zijn, de weg is naar meer ruimte, authenticitet en voldoening in je intieme relaties.”

Wat heb je hieraan?

•       omgaan met innerlijke obstakels voor intimiteit en kwetsbaarheid

•       schaamte en innerlijke oordeel over intimiteit en seksualiteit kunnen loslaten

•       beter in staat zijn om jouw behoeftes te voelen

•       jouw grenzen beter leren aan te geven en beter vragen om wat jij wilt

•       meer plezier en ontspanning ervaren in interacties met de anderen

•       meer veiligheid en vrijheid ontdekken in je vrouwzijn of manzijn 

•       balans van geven en nemen in intieme liefdespatronen herstellen

•       je eigenwaarde erkennen en vergroten

•       leren over de kunst van het verbinden, energetisch seks en de natuurwetten van seksualiteit en intimiteit

Dat is precies waar Conscious Relating je mee naartoe kan nemen.

Of je nu alleen of met een partner komt, dit volledig geklede, dynamische, speelse, ervaringsgerichte experiment zal je opnieuw verbinden met de diepe aanwezigheid, levensplezier en het wonder van echte intimiteit.

Diversiteit en inclusiviteit: Alle leeftijden (vanaf 21 jaar) en alle seksuele voorkeuren en oriëntaties zijn welkom op deze evenement. 

Over Tanya:

Tanya Rozenthal is intimiteitscoach, somatisch seksuoloog, embodiment therapeut,  en sexual healer. Zij heeft brede achtergrond in het academisch muziekonderwijs, culturele studies en ontwikkelingspsychologie. Tanya heeft 15 jaar ervaring in een reguliere vrouwenhulpverlening.

Als bruggenbouwer, met de diepte en humor brengt ze de neurowetenschappen, filosofie, transpersoonlijke psychologie, trauma healing en meerdere oosterse holistische tradities bij elkaar.

Intimiteitscoaching en seks educatie, innerlijke leiderschap, traumawerk, tantra (heilige seksualiteit), sjamanisme en Pelvic Heart-Integration Sexuality Intensives zijn de modaliteiten waarmee Tanya graag mensen ondersteunt, in haar praktijk in Amsterdam of tijdens workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Meer over Tanya  https://www.itsaboutlove.nl/over-tanya

View Event →
May
27
10:30 AM10:30

Pelvic Heart Integration: Rewriting the script of Love

Pelvic Heart Integration is a unique and powerful synthesis of neo-Reichian breathwork, somatic release bodywork, psychodrama, trauma work, body reading, s'xual shamanism and Tantra for understanding and harmonizing the whole person particularly in the areas of relationship, love and s'xuality.
This system was developed by Dr. Jack Painter and continued by Dr. Deborah Taj Anapol. It has been called “the most potent integration tool for s'xual harmony” by highly experienced sexuality trainers and workshop leaders.

The Pelvic Heart Integration system increases our awareness and gives us tools for healing developmental issues of childhood to the physical, emotional, interpersonal and s'xual issues confronting us as evolving humans including those beliefs and patterns from our ancestral lineage.

"Pelvic Heart Integration, Rewriting the Script of Love" workshop, what is it about?

In this 4,5 hours journey we are going to explore, transform and experience the essential laws of the Life energy flow and the human nature of Love.
We will dive into the foundation of the Breath of Life and the polarity of the Masculine and the Feminine as an Alchemical process you were born from.
You will be able to see, to experience, to feel and to own the cell information you was born with and what you are carrying with you as a genetic Love Code.
In this structure you will find deep insights of what and how it effected you as a free sexual human being.
We will discover how our characteristic breathing patterns, thoughts, emotions, and body armour block the free flow of our life force and inhibit our capacity for sensual pleasure and orgasmic release. We use breath, movement and mindful touch to feel the unity of love and satisfaction.
Pelvic-Heart Integration explores the unconscious emotional body armour and breathing patterns, as well as habitual protection and defence mechanisms that were learned in our inner triangle.

This of course influences your emotional patterns and behaviours in your present relationships. Role playing, imagination, body talk, hands-on techniques, self-expression and movement, as well as group exercises and exchanges guide you in this process.

This workshop is a 'deep dive' experience which will give you the opportunity and abilities to change and to rewrite the script of your early love imprints.
It can bring a new template into your love life and your relationship with yourself and the others.

You will reach the space of freedom and choices to create your new experience which will serve you to feel fully welcome in Life and Love.

Pelvic Heart Integration workshop will give you a deep and playful opportunity to explore, to embody and to express yourself, fully enjoying who you are:

- the tools to rewrite the script of the Love Story- the Alchemy of your parental Triangle
- the insights in what was holding you back in love and life
- letting go of limitations in love you have got at your very early age
-getting the permissions to have pleasure, without guilt and shame
-to unlock the natural source of ultimate joy and freedom- receiving life and love without the limits

No previous experience of this kind of work is required, though familiarity with the principles of neo-Reichian bodywork, Gestalt therapy and the modern western approach to Tantra are all helpful.

Facilitator: Tanya Rozenthal (Netherlands)
Tanya loves to share her gifts as space holder and facilitator of deep process work. She brings a rich fusion of experience in Sacred Eros, shamanic work, trauma-informed sexological bodywork, shadow work, Kundalini Awakening, tantra and embodiment practices, working with both individuals and groups.
Tanya has background in transpersonal psychology, musicology, literature, eastern mysticism and various BodyMind psychotherapeutic modalities.
Tanya is a bloody serious playful love pirate riding the deep sea of transformation for about 20 years, devoted to her own individual heart expanding journey. She is grounded, creative and committed to authentic human expression.

More about Tanya and PHI: https://www.itsaboutlove.nl/pelvic-heart-integration-english

Tickets: various rates, £25 - £40

View Event →
 "Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"
May
24
4:00 PM16:00

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

Cursus van 4 bijeenkomsten.

 • Vrijdag 24 mei 16.00 - 18.30

 • Zaterdag 8 juni 16.00 - 18.30

 • Vrijdag 21 juni 16.00 - 18.30

 • Vrijdag 5 juli 16.00 - 18.30

We besteden vaak veel tijd en moeite om ons bewustzijn te verhogen. We mediteren, beoefenen tai chi, en doen yoga om ons lichaam en geest te voeden. 

 Maar alle aandacht en oefeningen in de wereld helpen ons liefdesgeluk niet als we er niet voor kiezen om deze groei van bewustzijn in onze relaties te integreren.

Buiten de yogamat kunnen we gemakkelijk verdwalen in oude patronen, argumenten, emoties, die het ons en onze partners moeilijk maken. Wij doen dit opnieuw en opnieuw - zelfs met iemand van wie we heel veel houden. Of wij proberen het wiel uitvinden, of doen maar wat als het aankomt op intieme relaties, maar bereiken ondanks alle moeite geen vervulling. 

Waarom gebeurt dit?
Wat als we dezelfde aandacht die we dagelijks richten op onze bewustzijnsontwikkeling, zouden schenken aan onze relatie? 

 

Ben je klaar voor meer voldoening in je liefde, seks en intimiteit?

Betekenisvolle relaties kunnen ons vaak uitdagen. Ze worden een springplank voor groei en zelfkennis. Van goed tot slechter en alles daartussenin, relaties zijn spiegels die ons laten zien wie we zijn, wat we waarderen en hoe we functioneren met de liefde en intimiteit.

Als je er klaar voor bent om nieuwe niveaus van openheid en authenticiteit in je intieme relaties te ontdekken, dit is je kans om dit te ervaren.

Leer jezelf op een geheel nieuwe manier kennen met deze cursus van vier avonden die je niet alleen de inzichten, maar ook meer vreugde, authenticiteit en vertrouwen kan brengen in je intieme relaties.

Tanya Rozenthal, somatisch seksuoloog, intimiteitscoach en embodiment therapeut: “Deze reeks van vier bijeenkomsten is gecreëerd om je te helpen ervaren dat commitment met jezelf, vertrouwen en de bereidheid om aanwezig te zijn, de weg is naar meer ruimte, authenticitet en voldoening in je intieme relaties.”

Wat heb je hieraan?

•       omgaan met innerlijke obstakels voor intimiteit en kwetsbaarheid

•       schaamte en innerlijke oordeel over intimiteit en seksualiteit kunnen loslaten

•       beter in staat zijn om jouw behoeftes te voelen

•       jouw grenzen beter leren aan te geven en beter vragen om wat jij wilt

•       meer plezier en ontspanning ervaren in interacties met de anderen

•       meer veiligheid en vrijheid ontdekken in je vrouwzijn of manzijn 

•       balans van geven en nemen in intieme liefdespatronen herstellen

•       je eigenwaarde erkennen en vergroten

•       leren over de kunst van het verbinden, energetisch seks en de natuurwetten van seksualiteit en intimiteit

Dat is precies waar Conscious Relating je mee naartoe kan nemen.

Of je nu alleen of met een partner komt, dit volledig geklede, dynamische, speelse, ervaringsgerichte experiment zal je opnieuw verbinden met de diepe aanwezigheid, levensplezier en het wonder van echte intimiteit.

Diversiteit en inclusiviteit: Alle leeftijden (vanaf 21 jaar) en alle seksuele voorkeuren en oriëntaties zijn welkom op deze evenement. 

Over Tanya:

Tanya Rozenthal is intimiteitscoach, somatisch seksuoloog, embodiment therapeut,  en sexual healer. Zij heeft brede achtergrond in het academisch muziekonderwijs, culturele studies en ontwikkelingspsychologie. Tanya heeft 15 jaar ervaring in een reguliere vrouwenhulpverlening.

Als bruggenbouwer, met de diepte en humor brengt ze de neurowetenschappen, filosofie, transpersoonlijke psychologie, trauma healing en meerdere oosterse holistische tradities bij elkaar.

Intimiteitscoaching en seks educatie, innerlijke leiderschap, traumawerk, tantra (heilige seksualiteit), sjamanisme en Pelvic Heart-Integration Sexuality Intensives zijn de modaliteiten waarmee Tanya graag mensen ondersteunt, in haar praktijk in Amsterdam of tijdens workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Meer over Tanya  https://www.itsaboutlove.nl/over-tanya

View Event →
Pelvic Heart Immersion- Integrating Sex, Heart & Spirit
May
8
to May 12

Pelvic Heart Immersion- Integrating Sex, Heart & Spirit

Pelvic Heart Immersion:
Integrating Sex, Heart and Spirit

Opnieuw in je lichaam komen, je zintuigen wakker maken, in het heden blijven en voelen. Liefde, passie, spiritualiteit en seksualiteit als kernthema’s van de menszijn komen uitvoerig aan bod in de Pelvic Heart Immersion ( PHI, bekken-hart intensive).

PHI vergroot ons bewustzijn op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Het geeft jou krachtige tools om jezelf als een totale wezen te harmoniseren. Door de middel van diepte lichaamswerk, tantrisch energiewerk, ademwerk, psychodrama, het transformeren van systemische trauma's en belemmerende familiepatronen word je uitgenodigd om deze thema’s te onderzoeken.

Liefde en passie

Voor een kind is het belangrijk om te zien dat zijn of haar moeder en vader liefde en passie voelen voor elkaar. Het raakt een diep niveau van eigenwaarde en zelfliefde. Als er spanningen zijn tussen de ouders kun je dat als kind overnemen. Het is belangrijk om als kind een voorbeeld te hebben van stromende liefde tussen zijn of haar ouders. Het kind ontvangt daarmee een toestemming zelf de (eigen) liefde waard te zijn.

Rolmodel

Heeft het kind dit gemist, dan kan de balans tussen liefde toelaten en ontvangen verstoord raken. Wanneer de stroom van ontvangen geblokkeerd is, kan dat zich weerspiegelen in onze volwassen (seksuele) relaties. Er is geen rolmodel voor het ontvangen, dus we gaan relaties invullen met geven. Wanneer ouders niet ondersteunend zijn voor onze seksualiteit, kan dat problemen opleveren bij het uitvinden en integreren hiervan.

Verbinding

Tijdens de workshop onderzoeken wij diepe processen bij het verenigen van seksualiteit en liefde. Een stromende verbinding tussen je bekken en je hart is daarbij essentieel. Ben je in je bekken niet bereikbaar, dan ervaar je liefde vooral vanuit je hart. Het kan ertoe leiden dat je vooral gemakkelijk geeft en dat je je minder bewust bent van je grenzen. Je verlies gemakkelijk jezelf in relaties met anderen.

Intimiteit

Wanneer je energie vooral stroomt vanuit je bekken, maar je hart zichzelf aan het beschermen is vanwege de herinneringen aan oude pijn, kun je mogelijk seksueel jezelf uitdrukken, maar is de intieme verdieping vanuit je hart minder aanwezig. Je kunt dan meer vlakheid ervaren op emotioneel gebied en je mist intimiteit in je relaties.

Helen van je Innerlijke Huwelijk

Je zal begeleid worden in het harmonieus verbinden van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke delen en in het ontdekken van hoe je liefdesstroom voor jezelf en voor de anderen kan verdiepen en vergroten, via de verbinding van je bekken met je hart. Deze innerlijke integratie geeft een constante sensuele dimensie aan je liefde. Hierdoor kun je in de liefdevolle verbinding met de anderen zijn, zonder jezelf daarin te verliezen.

Helen van je bloedlijn

Door jezelf te openen voor spirituele energie die vanuit het verleden, vanuit je ouders en je voorouders stroomt, zal je ervaren hoe je Sex, Hart en Spirit tot een heelheid komen, door de ondersteuning van de ervaringen, verlangens en zegeningen van je familie. Het zal je mogelijkheid geven om je seksualiteit te ervaren als een Geschenk van een vitale, grotere stroom van een levenskracht die het verleden, het heden en de toekomst van je bloedlijn verenigt in een helende beweging.

Wat kun je verwachten?
- intensieve vijfdaagse in veilige setting
- besloten groep van maximaal twaalf deelnemers met drie zeer ervaren begeleiders
- deelnemers van alle seksuele oriëntaties en expressies zijn welkom
- diepgaande individuele en groepsprocessen met potentie tot transformatie
- ademwerk, lichaamswerk, gezinsdynamiek, patronen in generaties
- je veiligheid en je grenzen bewaken we met ons lijf en leven
- bij sommige processen werken wij met gedeeltelijke naaktheid, je bepaalt altijd zelf hoeveel of hoe weinig kleding je draagt
- als gewenst: intiem lichaamswerk (pelvic heart release) om spanningen en blokkades in het bekkengebied te releasen en te integreren
- De Immersion wordt gegeven in het Nederlands of in het Engels naar behoefte.

NOTE: Op dit moment kun je met PAYPAL betalen: rozenthal63@zonnet.nl

Prijzen vind je hier beneden.

Wat zeggen de anderen over de Pelvic Heart Immersion?
-Wauw wat een reis! Het heeft mij zo veel gebracht. Ik tril nog na van alles wat er in mij gebeurd is. Het bevroren stuk wat ontdooid is en de energie die vrijkwam. Ik voel het nog… De kracht in mij is overweldigend. Ik mag helemaal mijzelf zijn, en ik mag hiervan genieten, zoals ik het nog nooit heb kunnen ervaren. Dhr. H.P., 52 jr.
-Ik voel een grote verschuiving in mijzelf na de workshop. Ik voel mijn centrum, mijn kern als mijn eigen waarheid. Ik ervaar meer plezier in mijn lijf, en voel meer veiligheid en vrijheid om mijzelf uit te drukken in mijn relatie. Ik trek me minder aan wat de anderen van mij vinden en kan beter zakken in een ontspanning. Mw. M.S., 41 jr.

Het team

Facilitator: Tanya Rozenthal
Assistentie: Red Dakini-Magdalena Lisowska en Roberto Santi

Tanya:
Tanya is een embodiment alchemiste, somatisch seksuologe, intimiteitscoach, shamanic ritualist, trauma-geïnformeerd lichaamsgericht therapeut, Kundalini yogic healer, kruidenvrouw en muzikant.
Haar achtergrond is ontwikkelingspsychologie, musicologie, letterkunde en hulpverlening.
Als therapeute heeft zij 15 jaar werkervaring in reguliere vrouwenhulpverlening. Sexological Bodywork, traumawerk, yogic healing, seksuele sjamanisme, vrouwenwerk en Pelvic Heart Integration (zoals onderwezen door Deborah Taj Anapol) zijn haar werkgebieden.
In haar werk brengt Tanya kunst en wetenschap, diepte en wijsheid, humor en oeroude rituelen van het transpersoonlijke bij elkaar tot unieke expressie en rijkdom van Full Spectrum Human Being.
Tanya faciliteert embodiment retraites en tribal sacred sexuality workshops in Nederland en in het buitenland en begeleidt cliënten in haar praktijk in Amsterdam. www.itsaboutlove.nl

Magdalena Red Dakini is een danseres, dakini bodyworker en shamanistische beoefenaar. Ze onderwees buikdans aan vrouwen in Polen, Engeland en Nederland als de weg naar de vrouwelijke essentie.
In haar leven heeft Magdalena oorzaken moeten zoeken voor gevoelens van lichaamshaat, verlegenheid en schaamte. Ze heeft dit proces kunnen transformeren tot de krachtige, sensuele vrouwelijke essentie.
Roberto heeft een achtergrond als Docent Beeldende vorming en leraar martial arts.
Hij heeft een compassievol hart en de capaciteiten om de space te houden voor de persoonlijke processen. Roberto volgt trainingen in energie- en lichaamswerk. Zijn wortels liggen in de lijnen van Tantra, Oosterse wijsheid en Sjamanisme.
In 2020 zal hij zijn studie tot seksuoloog afronden.
Magdalena en Roberto creëren graag een atmosfeer waarin overgave, vertrouwen, warmte en vooral liefde centraal staan.
Hun kracht ligt in het authentieke contact met de mensen om ze samen te brengen tot een liefdevolle familie, een Tribe.

All inclusive
De all-inclusive programma van deze volledig verzorgde, intensieve en diep transformerende vijfdaagse:

-Support vóór en na de Immersion. Persoonlijke kennismakingsgesprek-intake via skype, ter voorbereiding voor de Immersion en individuele sessie voor de integratie erna.
- vroege ochtend programma
- alle workshops
- overnachtingen op basis van appartementen met twee of drie slaapplekken.
-biologisch vegetarisch catering
-buitenactiviteiten
- heerlijk verblijf in het cursuscentrum in Zeeland, omringt door de natuur en 5 minuten loopafstand van de zee.
- veel privacy: tijdens de Immersion zijn we de enige deelnemers op het cursuscentrum.

Er zijn minimaal twee avondprogramma’s met muziek, massage en Sacred Fire ritueel buiten.

Prijs:
-Very Early Bird Korting: 595,- euro voor de eerste 3 deelnemers (vol)
-Early Bird Korting: 645,- euro voor de volgende 3 deelnemers (vol)
-Dubble Bird: 1120- euro per koppel
- Reguliere prijs: 695,- euro

NOTE: Op dit moment kun je via bank of met PAYPAL betalen: rozenthal63@zonnet.nl

P.S. Wil je heel graag deelnemen aan dit Immersion, maar heb je niet genoeg financiële ruimte? Stuur een motivatiebrief aan Tanya en raadpleeg haar over de mogelijkheden om op een andere manier een deel van het bijdrage te kunnen leveren. Er is een plek ter beschikking gesteld die is deels gesubsidieerd.
Waar?
Finca Vrij is een kleinschalig cursuscentrum op Schouwen Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland (een uur rijden van Rotterdam). Prachtig gelegen, op maar paar minuten afstand van het uitgestrekte strand. Cursuscentrum Finca Vrij biedt ons alle ruimte, rust, een prachtige privétuin van ruim 5000 vierkante meter en veel frisse lucht. Tijdens ons verblijf in Finca Vrij zijn we de enige gebruikers van de centrum en de tuin.

Wanneer?
De PHI Immersion begint op woensdag 8 mei 2019 om 18:00 en eindigt op 12 mei om 17:00.

Meer informatie?
Ben je enthousiast geworden en voel je dat dit voor jou is, of wil je hier meer over weten?
Stuur een mail aan Tanya Rozenthal via trozenthal@gmail.com.
Let op: pas na haar bevestiging weet je zeker of je kunt rekenen op een plaats.
NB. Vanwege de aard van een diep proceswerk hebben we plek voor maximaal 12 deelnemers.

Lees meer over Pelvic Heart Integration op http://www.itsaboutlove.nl

View Event →
Dit is wat ik wil! The Wheel of Consent in relaties
Mar
23
to Mar 24

Dit is wat ik wil! The Wheel of Consent in relaties

Dit is wat ik wil! The Wheel of Consent in relaties

Een workshop over behoeftes, verlangens, aanraking, vrijheid en consent in relaties.

· Waarom zeggen we allemaal niet altijd zo makkelijk wat we werkelijk willen?
· En wat doen we in plaats van het zeggen?
· Ben ik niet egoïstisch als ik voor mezelf kies en zeg wat IK wil?
· Als ik meega in de wensen van de ander is dat toch ook ‘wel oke’?

In deze workshop ga je op een speelse manier terug naar de basis van deze en andere vragen…

We gaan onderzoeken via communicatie, afstemming en aanraking, hoe we gezonde keuzes van binnenuit kunnen leren maken. 
Je zal ontdekken hoe sexy de grenzen kunnen zijn, en hoe veel helderheid en ontspanning brengt het jou, om vanuit Consent met de andere te relateren, vanuit je authenticiteit en eigen innerlijke waarheid.

The Wheel of Consent is een model dat is ontwikkeld door Betty Martin Phd. Het biedt eenvoudige, speelse en diepgaande tools om te leren kiezen, communiceren, ontvangen en te geven. Dit heeft niet alleen invloed op je relatie (en op je seksleven), maar op je hele leven, met alle interacties die je daarin tegenkomt.

In deze tweedaagse workshop zal je:
. meer keuzemogelijkheid ervaren;
· beter in staat zijn jouw behoeftes te voelen en aan te geven;
· helder kunnen vragen wat jij wilt;
. je eigenwaarde vergroten;
· speels leren beter jouw grenzen aan te geven;
· meer plezier en ontspanning ervaren in de interacties met anderen

Deze workshop is voor jou/jullie als je:
· meer ruimte in het leven en jullie relatie wilt 
· meer plezier, verdieping en ontspanning zoekt voor jezelf en in je relatie met anderen
· je eigen grenzen op een gezondere manier, moeiteloos wilt leren neerzetten
· samen met je partner, lover, vriend(in), familie band en/of (soul)familie de diepte van jullie relatie in wilt
· ongeachte leeftijd, gender en oriëntatie, je bent welkom

Wij kijken er naar uit om met jou op avontuur te gaan.

Praktisch
Wanneer: 
Zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019, beide dagen van 10.00 uur tot 18.00 uur

Prijs: 
Early Bird voor 15 februari 199,- eu 
Early Bird per tweetal : 390,- euro 


Prijs na 15.02.2019: 
Per persoon: 230,- euro
Samen per tweetal: 430,- euro 

Korting voor de terugkomers!!

15 % korting ( van de niet gereduceerde prijs) voor de deelnemers van “The Wheel of Consent” workshops van The School of Consent en de facilitators Betty Martin, Matt Schwenteck , Robyn Dalzen, Nynke-Maria Feenstra, Marielle Spronk en andere gecertificeerde trainers.

Accommodatie: 

Het Gouden Huis - plek voor coaching, ontmoeting, ontwikkeling & bezinning

Dr. Weitjenslaan 14, 2685 VX Poeldijk Nederland


Het weekend is zonder overnachting en inclusief lunch, snacks, thee en koffie.
Mocht je in de buurt willen overnachten neem dan contact op met Het Gouden Huis voor de mogelijkheden.
Aanmelden kan via de email van Tanya. Ook voor meer informatie over de inhoud van de workshop ben je welkom: 

trozenthal@gmail.com

Groep: Maximaal 20 deelnemers.

Deze training wordt gegeven door Tanya Rozenthal.
Tanya is een somatisch coach, transformational facilitator, sexological bodyworker en lichaamsgericht therapeut. 
Tanya heeft achtergrond in de hogere muziekonderwijs en hulpverlening. Als therapeute heeft zij 15 jaar werkervaring in de vrouwenhulpverlening en begeleidt cliënten in haar praktijk "it's about love" in Amsterdam.
The Wheel of Consent, erotisch empowerment, intimiteit en sex coaching, systemisch werk en Pelvic Heart Integration Sexual Healing (zoals onderwezen door Deborah Anapol) zijn haar specialisatie gebieden.
Tanya geeft workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Tanya zegt: " Ik ben een lid van The School of Consent, het programma van Betty Martin voor de certificatie van de trainers. 
The Wheel of Consent heeft mijn leven op vele vlakken veranderd en is voor mij de basis van alles wat ik doe, in de relatie of in mijn werk. Voor mij is het “The Wheel of Life” – 
Wil je meer over Tanya weten mail haar dan gerust of bekijk haar website www.itsaboutlove.nl

View Event →
Ibiza retreat The Woman of my Heart! Heart opening retreat -holidays for women
Mar
9
to Mar 16

Ibiza retreat The Woman of my Heart! Heart opening retreat -holidays for women

The woman of my Heart!

 
 

Heart opening retreat- holidays for women, Ibiza

(English below)

Het leren van de kunst van het leven als vrouw..
Hoe leef je je eigen waarheid in je lijf, denken, hart en sensualiteit?

Een week voor vrouwen die voelen dat zij behoefte hebben aan een luxe vakantie met een diepere laag.
We zullen hiervoor samenkomen in het mooiste huis op het eiland van de magie, Ibiza!
‘ Een avontuur op zoek naar de mooiste juweel in jezelf. De steen die glinstert als het wordt aangeraakt door de waarheid van het hart’

Waarom?
Vrouwen worden geprezen voor hard werken, strijden, vechten om te overleven om te verharden in onze maatschappij.
De ballen hoog houden, presteren en veel eisen van jezelf staat ver af van de vrouwelijke natuur en haar principes.

Een toevluchtsoord gericht op verzachten, vertragen, rust, bezinning en vreugde. Luisteren naar jouw diepere laag, het verhaal van je hart kunnen horen en er voor jezelf kunnen zijn op een manier die voedt, rust en steun geeft. Dat is waar het deze week om gaat.
Deze retraite neemt je mee in het diepe weten, de wijsheid en puurheid van jouw hart, je intuïtie, jouw thuis en je lijf.
“Vreugde, samenkomen, ontdekken, lachen, spelen en delen”

Hoe en wat?
Verzorgd worden en ruimte maken, zodat er een rimpel-effect kan ontstaan in jouw dagelijks leven. Wij geven jou de tools voor het alledaagse wat zo simpel lijkt, maar voor de meesten lastig is om te leven; emotioneel beschikbaar zijn in de relatie met jezelf.
√ wat wilt je lijf je vertellen met bepaalde signalen?
√ een veilig innerlijke leefwereld en,
√ hoe vertaalt dit zich naar je omgeving?
√ wat doet het met je om in te leveren in je dagelijks leven?
√ hoe voelt het om te weten wat je echt wilt?
√ wat staat je in de weg om je grootste goed te leven?
√ hoe kan je je verbinden met de kracht van zusterschap?

Iedere dag zul je meer verdieping krijgen in hoe je jezelf kunt verbinden met het liefhebben en voeden van jezelf, een gezonde liefdesrelatie met jezelf kan opbouwen en dieper leert ontwikkelen.

Het wordt een week met mooie workshops specifiek gericht op vrouwen. Met yoga, pilates, ademwerk, dans, aanraking, liefdevolle inquery, verbinding, ondersteuning in je proces, pillow talks, een ligconcert, ruimte voor rust, vreugde en overheerlijk eten is een greep van wat deze week je biedt.

Wat kan je van deze week verwachten?
√ dagelijkse lessen gentle yoga of pilates
√ feminine embodiment: landen in je full spectrum vrouwzijn
√ verbinden met je oorspronkelijke levensvreugde en intuïtie
√ harmoniseren van je innerlijke omgeving en
√ het voeden van de bron van je zelfliefde
√ handvaten voor liefdevolle en waarachtige
relatie met jezelf in het alledaagse, zodat je het zelf bij
terugkomst kan onderhouden
√ ademwerk voor het opschonen en opladen van je
energetisch systeem
√ systemisch voorouderswerk, healing van de vrouwenlijn
√ shamanic sacred heart work, de basis van “thuis” in jezelf
√ individuele aandacht en ondersteuning van de facilitators
waar nodig
√ rust en bezinning
√ diverse vormen van speelsheid, plezier en ontspanning
√ ligconcert
√ vrije tijd om te genieten, integreren en het eiland te
ontdekken
√ een ceremonie bij de krachtplek Es Vedra

Wat is er aanwezig?
√ een mooie ruime luxe kamer met eigen badkamer inclusief
handdoeken en bedlinnen
√ alle dranken (er wordt enkel non-alcoholisch geserveerd)
√ alle maaltijden en snacks- heerlijke eerlijk vegetarisch
catering
√ een eigen kok en gastvrouw tijdens de retreat
√ assistenten (retreat angels)
√ infinity pool en jacuzzi
√ ruimte om marktjes te bezoeken en om tussendoor iets
voor jezelf te ondernemen
√ alle spullen voor yoga

Door wie wordt deze week gegeven?
Tanya Rozenthal is specialist op het gebied van vrouwenwerk, intimiteit, empowerment en sexualiteit.
Ze is lichaamsgericht therapeut, trauma-geïnformeerd somatisch seksuologe, intimiteitscoach, shamanic ritualist en yogic healer. Ze geeft empowerment retraites en tribal work-sacred sexuality intensives in Nederland en het buitenland www.itsaboutlove.nl

Natahli MIllecam is gespecialiseerd in lichaamswerk en helende communicatie van het lichaam. Zij heeft een achtergrond in sport, pilates, yoga, bewegingstherapie, vrijetijdswetenschappen, NLP en ericksoniaanse hypnose. Als coach neemt Natahli je mee om naar de wijsheid van het lichaam te luisteren. Ze richt zich op groepsdynamische processen binnen retraites. Ze functioneerd als verbindende factor tussen verschillende onderdelen van de retraite www.ouressence.nl

Tanya en Natahli hebben beiden achtergrond in diverse healings modaliteiten en een sjamanistische basis als manier van werken, dat wil o.a. zeggen volgens de wetten en principes van de natuur.

De begeleiders en hosts staan klaar voor jou en zullen er alles aan doen om je te helpen het meest uit deze vakantie te kunnen halen. Geef je over aan de verzorging en vertrouw dat dit precies is wat het moet zijn!

Wanneer?
Aankomst 9 maart om 19.00 uur
Vertrek 16 maart om 11.00 uur

Kamers en prijzen
- luxe kamer op basis van drie personen
1295,-
- luxe kamer op basis van twee personen
1395,-
- suite met jacuzzi en zeezicht op basis van twee personen
1495,-
Prijzen zijn voor 7 nachten en all-in op locatie.

Wat dien je zelf te regelen?
- Vliegreis. De tickets naar Ibiza zijn voor maart goedkoop
- Reis/annuleringsverzekering
- Vervoer voor op het eiland zelf
Wij raden je aan om een auto te huren www.doyouspain.com Dit kost ongeveer 8,- euro p.d. Dit is goedkoper dan een taxi en geeft je de volledige vrijheid om het eiland te verkennen in de vrije uren.

Contactinformatie:
Inschrijven kan door invullen van de NAW gegevens via https://ouressence.nl/contact/ op de contactpagina of stuur meteen een mail naar pilatesenyoga@gmail.com o.v.v. Heart retreat
Pas na betaling is je plek gegarandeerd.

“Wij kijken er naar uit, om samen met jou op reis te gaan in een veilige, warme en voedende container van de vrouwenretraite.”

Liefde van Tanya en Natahli

------------------------
English text:
The art of living as a woman...
How do you live your own truth in your body, mind, heart and sensuality?
A week for women who feel that they are longing for a luxury holiday with a deeper layer.
We will meet in the most beautiful house on the island of magic, Ibiza!

'An adventure in search of the most beautiful jewel in yourself. The gemstone that glistens, being touched by the truth of the heart "

Why?
Women are praised for hard work, fighting for survival to harden in our society.
Keeping the balls high, performing and demanding a lot of yourself is far removed from the feminine nature and its principles.

A refuge aimed at softening, slowing down, rest, reflection and joy. Listen to your deeper layer, hear the story of your heart and be there for yourself in a way that nourishes, rest and gives support. That is what this week is all about.
This retreat takes you into the deep knowing, wisdom and purity of your heart, your intuition, your home and your body.

"Joy, coming together, discovering, laughing, playing and sharing, in the holding enviroment of the feminine."

What and How?
Being looked after and making room, so that a ripple effect can occur in your daily life. We give you the tools for the everyday that seems so simple, but for most people it is difficult to live; being emotionally available in the relationship with yourself.
√ What do you want to tell your body with certain signals?
√How to create a safe and gentle inner environment for your heart?
√ How does this translate to your feelings, living in your body?
√ How does it work, surrender to your heart in your daily life?
√ How does it feel to know what you really want?
√ What stands in your way to live your greatest good?
√ How can you connect with the power of sisterhood?

Every day you will get more depth in how you can connect yourself to your own loving and nurturing essence, building a healthy love relationship with yourself and learning to develop it deeper and to nourish it.

It will be a week with beautiful workshops specifically aimed at women. With yoga, pilates, breathwork, dance, touch, loving inquery, connecting, support in your process, pillow talks, a dream concert, space for rest, joy and delicious food is a selection of what this week offers you.

What can you expect from this week?
√ daily lessons gentle yoga or pilates
√ feminine embodiment: landing in your full spectrum femininity
√ connect with your original joy of life and intuition
√ harmonize your inner environment
√ taking care or the source of your self-love
√ tools and learning experiences for an intimate, loving and true
relationship with yourself in the everyday, so that you can practice it at home, by your return
√ Breathing for cleansing and recharging your Energy system
√ systemic ancestral work, healing of the women's lineage
√ shamanic sacred heart work, the basis of "home" in yourself
√ individual attention and support from the facilitators where needed
√ quite time to relax and reflect
√ various forms of playfulness, fun and relaxation
√ dream concert
√ free time to enjoy, integrate and to discover the island
√ a ceremony at the power place Es Vedra

What is the venue?
√ a beautiful spacious luxury room with the amazing views, private bathroom, included towels and bed linen
√ all drinks (only non-alcoholic drinks are served)
√ all meals and snacks- delicious

Facilitators, who is who?
Tanya Rozenthal is a specialist in the field of women's work, intimacy, empowerment and sexuality.
She is a body-oriented therapist, trauma-informed somatic sexologist, intimacy coach, shamanic ritualist and yogic healer. She gives empowerment retreats and sacred sexuality intensives in the Netherlands and abroad www.itsaboutlove.nl

Natahli MIllecam specializes in body work and healing communication of the body. She has a background in sports, pilates, yoga, movement therapy, leisure sciences, NLP and ericksonian hypnosis. As a coach Natahli takes you to the listening to the wisdom of the body. She focuses on group dynamic processes within retreats. Natahli as a connecting factor between different aspects and the processes of the retreat, www.ouressence.nl

Tanya and Natahli both have background in various healings modalities and a shamanistic foundation as way of working, according to the laws and principles of nature.
The facilitators and hosts are ready for you and will do everything to help you get the most out of this vacation.

When?
Arrival 9 March at 7 pm
Departure on March 16 at 11.00

Rooms and prices:
- luxury room based on three persons
1295, -
- luxury room based on two people
1395, -
- suite with jacuzzi and sea view on the basis of two people
1495, -
Prices are for 7 nights and all-in on location.

What do you have to arrange yourself?
-Flight. The tickets to Ibiza are cheap for March
- Travel / cancellation insurance
- Transport for on the island itself
We advise you to rent a car www.doyouspain.com. The price is about 8, - euro p.d. This is cheaper than a taxi and gives you the complete freedom to explore the island during free hours.

Contact information:
You can register by filling in the name
and address details via https://ouressence.nl/contact/ on the contact page or send an email directly to pilatesenyoga@gmail.com o.v.v. Heart retreat
Only after payment is your place guaranteed.

"We are looking forward to go on journey with you in a safe, warm and nourishing container of the women retreat."

Love from Tanya and Natahli!

ibiza6.jpg
View Event →
Cosmic sexuality, grounded Spirit!
Feb
23
to Feb 24

Cosmic sexuality, grounded Spirit!

Cosmic Sexuality, Grounded Spirit!
With Tanya & Sadhu

10:30-20:00 Saturday Februari 23th (1.5hour lunch break)
10:30-18:30 Sunday Februari 24th (1hour lunch break)
@ Tussen de Bogen 31, 1013 JB Amsterdam.

A weekend of landing and expanding your presence and sexuality in your body!

Come home to your body as the vehicle for your relationship with life as a sexual, creative and alchemical experience.

In this 2 day workshop you’ll be supported in cultivating your body as a vessel to contain and hold a more limitless experience of your sexuality and a more grounded experience of your spirit.

You’ll explore the art of anchoring expanded states in your body, and of meeting the force of your sexuality as a gateway to greater freedom, to owning your bigness as an energy being, and to evolving out of self limiting belief systems & life paradigms!

You’ll examine the ways in which our longstanding cultural disconnection between sexuality and spirituality lives within you. You’ll move through processes to bridge these places of disconnection and reclaim your sexuality and spirituality as intimately interrelated.

Sadhu and Tanya will guide you through shamanic ritual, breathwork, energy & bodywork, and deep process work, to support you in landing the cosmic wisdom of your sexuality in your body.

Return your sense of belonging to yourself and in the world, as sexual, spiritual and welcomed by life!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
About Sadhu and Tanya:
Tanya and Sadhu love to share their gifts as space holders and facilitators of deep process work. They bring a rich fusion of experience in sexual shamanic work, sexological bodywork, tantra and embodiment practices, working with both individuals and groups.

They are playful love pirates riding the sea of transformation, each devoted to their own individual heart expanding journeys. They are grounded, creative and committed to authentic human expression.

You can read more about
Sadhu
at www.ExaltedHeart.com
and
Tanya
at www.ItsAboutLove.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IMPORTANT POINTS
This is a very LGBTQIA Friendly event! All adults of all gender identities and sexual preferences are welcome.

This event involves optional nudity and erotic touch.
You are never required to touch or be touched by someone you don’t wish to share touch with, or be touched in any way that is not of your choosing.

In this workshop we ask you to take full responsibility for the choices you make in how you participate. We will work with erotic energy outside of sexual interaction and attraction. This deep process work does not require participants to be attracted to one another.

We ask that you always stay within your own boundaries and create an experience that honours the boundaries of each person you work with.
We also invite you to allow yourself to be surprised, and open to exploring the possibilities of experience you can create when you let go of preconceived ideas.

LOGISTICS
Please arrive at least 15 minutes before start time (before 10:15) to allow for set up and wear stretchable, comfortable clothing as you would to exercise. Doors open at 10:00.

Please wear stretchable, comfortable clothing as you would to exercise.

There will be a 1.5hour (1hour on Sunday) midway break when you can eat food that you have either brought with you or that you can purchase from the numerous nearby eateries.
There will be light snacks and refreshments provided.

Please bring a sheet, large towel, sarong and water bottle.
Please bring something for the altar that is connects you to your sexuality and spirituality.

Prices
Super Early-bird - €165 paid via bank transfer for first 5 participants
Early-bird - €195 paid via bank transfer before 14 of Februari 2019
Full Price - €225 paid via bank transfer or in cash at the event

RSVP now! Spaces are limited to 16.

Please contact Tanya (trozenthal@gmail.com) to arrange payment via bank transfer. Registration is complete once your payment is received.

No one is turned away for lack of funds. 
If the super early-bird price is beyond your current financial means then please contact Tanya to discuss further price reductions.

Cancellations and refunds:
Cancellations made more than 28 days in advance of the event will receive a full refund minus a €25 administration fee. Cancellations made 28 days or less before the event will be charged in full. Late cancellation fees apply except in unavoidable circumstances, in which case Tanya and Sadhu may, at their own discretion, give a full refund (minus a €25 administration fee) or transfer your payment to a future event.

10:00 Doors Open
10:30 Start (prompt)
13:30 Lunch break (time subject to change)
20:00 Finish on Saturday
18:30 Finish on Sunday

The venue address is:
Tussen de Borgen 31, 1013 JB Amsterdam.

View Event →
Dit is wat ik wil! The Wheel of Consent in relaties
Nov
3
to Nov 4

Dit is wat ik wil! The Wheel of Consent in relaties

 • Het Gouden Huis - plek voor coaching, ontmoeting, ontwikkeling & bezinning (map)
 • Google Calendar ICS

Een workshop over behoeftes, verlangens, aanraking, vrijheid en consent in relaties.

· Waarom zeggen we allemaal niet altijd zo makkelijk wat we werkelijk willen?
· En wat doen we in plaats van het zeggen?
· Ben ik niet egoïstisch als ik voor mezelf kies en zeg wat IK wil?
· Als ik meega in de wensen van de ander is dat toch ook ‘wel oke’?

In deze workshop ga je op een speelse manier terug naar de basis van deze en andere vragen…

We gaan onderzoeken via communicatie, afstemming en aanraking, hoe we gezonde keuzes van binnenuit kunnen leren maken. 
Je zal ontdekken hoe sexy de grenzen kunnen zijn, en hoe veel helderheid en ontspanning brengt het jou, om vanuit Consent met de andere te relateren, vanuit je authenticiteit en eigen innerlijke waarheid.

The Wheel of Consent is een model dat is ontwikkeld door Betty Martin Phd. Het biedt eenvoudige, speelse en diepgaande tools om te leren kiezen, communiceren, ontvangen en te geven. Dit heeft niet alleen invloed op je relatie (en op je seksleven), maar op je hele leven, met alle interacties die je daarin tegenkomt.

In deze tweedaagse workshop zal je:
. meer keuzemogelijkheid ervaren;
· beter in staat zijn jouw behoeftes te voelen en aan te geven;
· helder kunnen vragen wat jij wilt;
. je eigenwaarde vergroten;
· speels leren beter jouw grenzen aan te geven;
· meer plezier en ontspanning ervaren in de interacties met anderen

Deze workshop is voor jou/jullie als je:
· meer ruimte in het leven en jullie relatie wilt 
· meer plezier, verdieping en ontspanning zoekt voor jezelf en in je relatie met anderen
· je eigen grenzen op een gezondere manier, moeiteloos wilt leren neerzetten
· samen met je partner, lover, vriend(in), familie band en/of (soul)familie de diepte van jullie relatie in wilt
· ongeachte leeftijd, gender en oriëntatie, je bent welkom

Wij kijken er naar uit om met jou op avontuur te gaan.

Praktisch
Wanneer: 
Zaterdag 3 en zondag 4 november 2018, beide dagen van 10.00 uur tot 18.00 uur

Prijs: 
Early Bird voor 15 oktober 2018 199,- eu 
Early Bird per tweetal : 390,- euro 

Prijs na 15.10.2018: 
Per persoon: 230,- euro
Samen per tweetal: 430,- euro 

Accommodatie: 
Het weekend is zonder overnachting en inclusief lunch, snacks, thee en koffie.
Mocht je in de buurt willen overnachten neem dan contact op met Het Gouden Huis voor de mogelijkheden.
Aanmelden kan via de email van Tanya. Ook voor meer informatie over de inhoud van de workshop ben je welkom: 

trozenthal@gmail.com

Groep: Maximaal 20 deelnemers.

Deze training wordt gegeven door Tanya Rozenthal.
Tanya is een somatisch coach, transformational facilitator, sexological bodyworker en lichaamsgericht therapeut. 
Tanya heeft achtergrond in de hogere muziekonderwijs en hulpverlening. Als therapeute heeft zij 15 jaar werkervaring in de vrouwenhulpverlening en begeleidt cliënten in haar praktijk "it's about love" in Amsterdam.
The Wheel of Consent, erotisch empowerment, intimiteit en sex coaching, systemisch werk en Pelvic Heart Integration Sexual Healing (zoals onderwezen door Deborah Anapol) zijn haar specialisatie gebieden.
Tanya geeft workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Tanya zegt: " Ik ben een lid van The School of Consent, het programma van Betty Martin voor de certificatie van de trainers. 
The Wheel of Consent heeft mijn leven op vele vlakken veranderd en is voor mij de basis van alles wat ik doe, in de relatie of in mijn werk. Voor mij is het “The Wheel of Life” – 
Wil je meer over Tanya weten mail haar dan gerust of bekijk haar website www.itsaboutlove.nl

https://www.facebook.com/events/1942654405854915/

Dit is wat ik wil! WOC.jpg
View Event →