Back to All Events

Pelvic Heart Immersion: Integrating Sex, Heart & Spirit


  • Gelderland Netherlands (map)

Pelvic Heart Immersion:
Integrating Sex, Heart and Spirit

Opnieuw in je lichaam komen, je zintuigen wakker maken, in het heden blijven en voelen. Liefde, passie, spiritualiteit en seksualiteit als kernthema’s van de menszijn komen uitvoerig aan bod in de Pelvic Heart Immersion ( PHI, bekken-hart intensive).

PHI vergroot ons bewustzijn op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Het geeft jou krachtige tools om jezelf als een totale wezen te harmoniseren. Door de middel van diepte lichaamswerk, tantrisch energiewerk, ademwerk, psychodrama, het transformeren van systemische trauma's en belemmerende familiepatronen word je uitgenodigd om deze thema’s te onderzoeken.

Liefde en passie

Voor een kind is het belangrijk om te zien dat zijn of haar moeder en vader liefde en passie voelen voor elkaar. Het raakt een diep niveau van eigenwaarde en zelfliefde. Als er spanningen zijn tussen de ouders kun je dat als kind overnemen. Het is belangrijk om als kind een voorbeeld te hebben van stromende liefde tussen zijn of haar ouders. Het kind ontvangt daarmee een toestemming zelf de (eigen) liefde waard te zijn.

Rolmodel

Heeft het kind dit gemist, dan kan de balans tussen liefde toelaten en ontvangen verstoord raken. Wanneer de stroom van ontvangen geblokkeerd is, kan dat zich weerspiegelen in onze volwassen (seksuele) relaties. Er is geen rolmodel voor het ontvangen, dus we gaan relaties invullen met geven. Wanneer ouders niet ondersteunend zijn voor onze seksualiteit, kan dat problemen opleveren bij het uitvinden en integreren hiervan.

Verbinding

Tijdens de workshop onderzoeken wij diepe processen bij het verenigen van seksualiteit en liefde. Een stromende verbinding tussen je bekken en je hart is daarbij essentieel. Ben je in je bekken niet bereikbaar, dan ervaar je liefde vooral vanuit je hart. Het kan ertoe leiden dat je vooral gemakkelijk geeft en dat je je minder bewust bent van je grenzen. Je verlies gemakkelijk jezelf in relaties met anderen.

Intimiteit

Wanneer je energie vooral stroomt vanuit je bekken, maar je hart zichzelf aan het beschermen is vanwege de herinneringen aan oude pijn, kun je mogelijk seksueel jezelf uitdrukken, maar is de intieme verdieping vanuit je hart minder aanwezig. Je kunt dan meer vlakheid ervaren op emotioneel gebied en je mist intimiteit in je relaties.

Helen van je Innerlijke Huwelijk

Je zal begeleid worden in het harmonieus verbinden van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke delen en in het ontdekken van hoe je liefdesstroom voor jezelf en voor de anderen kan verdiepen en vergroten, via de verbinding van je bekken met je hart. Deze innerlijke integratie geeft een constante sensuele dimensie aan je liefde. Hierdoor kun je in de liefdevolle verbinding met de anderen zijn, zonder jezelf daarin te verliezen.

Helen van je bloedlijn

Door jezelf te openen voor spirituele energie die vanuit het verleden, vanuit je ouders en je voorouders stroomt, zal je ervaren hoe je Sex, Hart en Spirit tot een heelheid komen, door de ondersteuning van de ervaringen, verlangens en zegeningen van je familie. Het zal je mogelijkheid geven om je seksualiteit te ervaren als een Geschenk van een vitale, grotere stroom van een levenskracht die het verleden, het heden en de toekomst van je bloedlijn verenigt in een helende beweging.

Wat kun je verwachten?
- intensieve vijfdaagse in veilige setting
- besloten groep van maximaal twaalf deelnemers met drie zeer ervaren begeleiders
- deelnemers van alle seksuele oriëntaties en expressies zijn welkom
- diepgaande individuele en groepsprocessen met potentie tot transformatie
- ademwerk, lichaamswerk, gezinsdynamiek, patronen in generaties
- je veiligheid en je grenzen bewaken we met ons lijf en leven
- bij sommige processen werken wij met gedeeltelijke naaktheid. Je bepaalt altijd zelf hoeveel of hoe weinig kleding je draagt.
- als gewenst: intiem lichaamswerk (pelvic heart release) om spanningen en blokkades in het bekkengebied te releasen en te integreren
- De Immersion wordt gegeven in het Nederlands of in het Engels naar behoefte.

Wat zeggen de anderen over de Pelvic Heart Immersion?
-Wauw wat een reis! Het heeft mij zo veel gebracht. Ik tril nog na van alles wat er in mij gebeurd is. Het bevroren stuk wat ontdooid is en de energie die vrijkwam. Ik voel het nog… De kracht in mij is overweldigend. Ik mag helemaal mijzelf zijn, en ik mag hiervan genieten, zoals ik het nog nooit heb kunnen ervaren. Dhr. H.P., 52 jr.
-Ik voel een grote verschuiving in mijzelf na de workshop. Ik voel mijn centrum, mijn kern als mijn eigen waarheid. Ik ervaar meer plezier in mijn lijf, en voel meer veiligheid en vrijheid om mijzelf uit te drukken in mijn relatie. Ik trek me minder aan wat de anderen van mij vinden en kan beter zakken in een ontspanning. Mw. M.S., 41 jr.

Het team

Facilitator: Tanya Rozenthal
Assistentie: Magdalena Lisovsky en Roberto Santi

Tanya:
Tanya is een embodiment alchemiste, somatisch seksuologe, intimiteitscoach, shamanic ritualist, trauma-geïnformeerd lichaamsgericht therapeut, Kundalini yogic healer, kruidenvrouw en muzikant.
Haar achtergrond is ontwikkelingspsychologie, musicologie, letterkunde en hulpverlening.
Als therapeute heeft zij 15 jaar werkervaring in reguliere vrouwenhulpverlening. Sexological Bodywork, traumawerk, yogic healing, seksuele sjamanisme, vrouwenwerk en Pelvic Heart Integration (zoals onderwezen door Deborah Taj Anapol) zijn haar werkgebieden.
In haar werk brengt Tanya kunst en wetenschap, diepte en wijsheid, humor en oeroude rituelen van het transpersoonlijke bij elkaar tot unieke expressie en rijkdom van Full Spectrum Human Being.
Tanya faciliteert embodiment retraites, tribal werk en sacred sexuality workshops in Nederland en in het buitenland en begeleidt cliënten in haar praktijk in Amsterdam. www.itsaboutlove.nl

All inclusive
De all-inclusive programma van deze volledig verzorgde, intensieve en diep transformerende vijfdaagse:

-Support vóór en na de Immersion. Persoonlijke kennismakingsgesprek-intake via skype, ter voorbereiding voor de Immersion en individuele sessie voor de integratie erna.
- vroege ochtend programma
- alle workshops
- overnachtingen op basis van twee- of vierpersoonskamer, naar keuze (zoland deze optie is beschikbaar)
-biologisch vegetarisch catering
-buitenactiviteiten
- Het verblijf in de natuuromgeving met veel wandelmogelijkheden
- veel privacy: tijdens de Immersion heb je de ruimte om te integreren of uitrusten.

Er zijn minimaal twee avondprogramma’s: met muziek, massage en Sacred Fire ritueel buiten.

Prijs:
-Very Early Bird Korting: 595,- euro voor de eerste 3 deelnemers
-Dubble Bird: 1190,- euro per koppel

-Verblijf op basis van vierpersoons dormitory: 690,- euro (4 plekken)
- Verblijf op basis van tweepersoonskamer: 740,- euro

Betaling: www.paypal.com rozenthal63@zonnet.nl
tnv T. Rozenthal of anders met de banktransfer.

P.S. Wil je heel graag deelnemen aan dit Immersion, maar heb je niet genoeg financiële ruimte? Stuur een motivatiebrief aan Tanya en raadpleeg haar over de mogelijkheden om op een andere manier een deel van het bijdrage te kunnen leveren. Er is een plek ter beschikking gesteld die is deels gesubsidieerd.
Waar?
Privé locatie in de natuur, Gelderland
Wanneer?
De PHI Immersion begint op dinsdag 19 november 2019 om 18:00 en eindigt op zaterdag 23 november 2019 om 17:00.

Meer informatie?
Ben je enthousiast geworden en voel je dat dit voor jou is, of wil je hier meer over weten?
Stuur een mail aan Tanya Rozenthal via trozenthal@gmail.com.
Let op: pas na haar bevestiging weet je zeker of je kunt rekenen op een plaats.
NB. Vanwege de aard van een diep proceswerk hebben we plek voor maximaal 12 deelnemers.

Lees meer over Pelvic Heart Integration op http://www.itsaboutlove.nl