Back to All Events

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

  • De Bewustzijn school 467 Keizersgracht Amsterdam, NH, 1017 DK Netherlands (map)

"Sex, love, intimacy and everything in between: Conscious relating"

Losse bijeenkomsten.

  • Vrijdag 21 juni 16.00 - 18.30

  • Vrijdag 5 juli 16.00 - 18.30

We besteden vaak veel tijd en moeite om ons bewustzijn te verhogen. We mediteren, beoefenen tai chi, en doen yoga om ons lichaam en geest te voeden. 

 Maar alle aandacht en oefeningen in de wereld helpen ons liefdesgeluk niet als we er niet voor kiezen om deze groei van bewustzijn in onze relaties te integreren.

Buiten de yogamat kunnen we gemakkelijk verdwalen in oude patronen, argumenten, emoties, die het ons en onze partners moeilijk maken. Wij doen dit opnieuw en opnieuw - zelfs met iemand van wie we heel veel houden. Of wij proberen het wiel uitvinden, of doen maar wat als het aankomt op intieme relaties, maar bereiken ondanks alle moeite geen vervulling. 

Waarom gebeurt dit?
Wat als we dezelfde aandacht die we dagelijks richten op onze bewustzijnsontwikkeling, zouden schenken aan onze relatie? 

 

Ben je klaar voor meer voldoening in je liefde, seks en intimiteit?

Betekenisvolle relaties kunnen ons vaak uitdagen. Ze worden een springplank voor groei en zelfkennis. Van goed tot slechter en alles daartussenin, relaties zijn spiegels die ons laten zien wie we zijn, wat we waarderen en hoe we functioneren met de liefde en intimiteit.

Als je er klaar voor bent om nieuwe niveaus van openheid en authenticiteit in je intieme relaties te ontdekken, dit is je kans om dit te ervaren.

Leer jezelf op een geheel nieuwe manier kennen met deze cursus van vier avonden die je niet alleen de inzichten, maar ook meer vreugde, authenticiteit en vertrouwen kan brengen in je intieme relaties.

Tanya Rozenthal, somatisch seksuoloog, intimiteitscoach en embodiment therapeut: “Deze reeks van vier bijeenkomsten is gecreëerd om je te helpen ervaren dat commitment met jezelf, vertrouwen en de bereidheid om aanwezig te zijn, de weg is naar meer ruimte, authenticitet en voldoening in je intieme relaties.”

Wat heb je hieraan?

•       omgaan met innerlijke obstakels voor intimiteit en kwetsbaarheid

•       schaamte en innerlijke oordeel over intimiteit en seksualiteit kunnen loslaten

•       beter in staat zijn om jouw behoeftes te voelen

•       jouw grenzen beter leren aan te geven en beter vragen om wat jij wilt

•       meer plezier en ontspanning ervaren in interacties met de anderen

•       meer veiligheid en vrijheid ontdekken in je vrouwzijn of manzijn 

•       balans van geven en nemen in intieme liefdespatronen herstellen

•       je eigenwaarde erkennen en vergroten

•       leren over de kunst van het verbinden, energetisch seks en de natuurwetten van seksualiteit en intimiteit

Dat is precies waar Conscious Relating je mee naartoe kan nemen.

Of je nu alleen of met een partner komt, dit volledig geklede, dynamische, speelse, ervaringsgerichte experiment zal je opnieuw verbinden met de diepe aanwezigheid, levensplezier en het wonder van echte intimiteit.

Diversiteit en inclusiviteit: Alle leeftijden (vanaf 21 jaar) en alle seksuele voorkeuren en oriëntaties zijn welkom op deze evenement. 

Over Tanya:

Tanya Rozenthal is intimiteitscoach, somatisch seksuoloog, embodiment therapeut,  en sexual healer. Zij heeft brede achtergrond in het academisch muziekonderwijs, culturele studies en ontwikkelingspsychologie. Tanya heeft 15 jaar ervaring in een reguliere vrouwenhulpverlening.

Als bruggenbouwer, met de diepte en humor brengt ze de neurowetenschappen, filosofie, transpersoonlijke psychologie, trauma healing en meerdere oosterse holistische tradities bij elkaar.

Intimiteitscoaching en seks educatie, innerlijke leiderschap, traumawerk, tantra (heilige seksualiteit), sjamanisme en Pelvic Heart-Integration Sexuality Intensives zijn de modaliteiten waarmee Tanya graag mensen ondersteunt, in haar praktijk in Amsterdam of tijdens workshops en retraites in Nederland en in het buitenland.

Meer over Tanya  https://www.itsaboutlove.nl/over-tanya